در تمام نقاط آمریکا این میوه را کشت می دهند و دلیل این سطح کشت آگاهی مردم آمریکا نسبت به مزایای این میوه است با ما همراه باشید تا به معرفی بیشترین تولیدکنندگان آن بپردازیم.
نیویورک در ۲۸۳ هکتار زمین زراعی خود که به کشت بلوبری اختصاص داده ، موفق گشت در سال گذشته، حدودا ۷۲۵ تن از این میوه تولید نماید که این ایالت را در رتبهی دهم موفقترین تولیدکنندگان بلوبری آمریکا قرار داده است. انتظار میرود این میزان، با به حداکثر رسیدن تولید درختان بلوبری در پی آب و هوای مطلوب نیویورک، بیشتر نیز بشود. هوای تابستانی نیویورک، موجب هرچه آبدار و خوشمزهتر شدن بلوبریهای کشت شدگشته ه در این ایالت شده است. فصل برداشت بلوبری در این ایالت، معمولا ده هفته به طول می کشد که از اواخر ماه جولای آغاز گشته و در اوایل آگوست به پایان خواهد رسید.
بیشتر زمینهای کشاورزی مخصوص بلوبری میسیسیپی، در بخشهای جنوب شرقی این ایالت قرار دارند. دلیل این موضوع، رشد میوهی بلوبری در شرایط آب و هوایی جنوب شرقی میسیسیپی، مانند جنگلهای مخروطی می باشد. چشم خرگوش، یکی از مهمترین گونههای بلوبری کشت شده در این ایالت می باشد. این گونهی خاص، بلوبری بسیار باکیفیتی می باشد که معمولا در میسیسیپی پیدا می شود. از دیگر دلایل بالا بودن تولید بلوبری در میسیسیپی، میتوان به حضور کارشناسان و محققان برای کشت انواع مختلف این میوه در این ایالت اشاره نمود. ایالت میسیسیپی، در سال گذشته موفق به تولید ۳۸۵۵ هزار تن بلوبری گشت. برای تجربه یک سفر متفاوت با تور آمریکا همراه بشوید.
تقریبا تا ۲۰ سال گذشته، به غیر از مزارع بسیار کوچک، هیچگونه بلوبری در فلوریدا تولید نمی گشت. تولید بلوبری فلوریدا در سال گذشته، برابر با ۷۲۵۸ هزار تن بوده که این ایالت را در زمرهی بزرگترین تولیدکنندگان این میوه در آمریکا قرار داشته. تولید این میوه طی سالهای اخیر، به دلیل معرفی گونهی جدیدی به نام «هایبوش جنوبی» که در «دانشگاه فلوریدا» توسعه یافته است که با افزایش بسیار چشمگیری روبهرو شده. این گونه از بلوبری، نیاز به رسیدگی بسیار کم داشته و بسیار باکیفیت نیز می باشد. با افزایش تقاضا برای بلوبری طی سالهای اخیر، فلوریدا نیز تمام تلاش خود را برای پاسخگویی به نیاز مردم به کار گرفته.